Pavell & Venci Venc’ изненадаха феновете си с общо парче

...
Pavell & Venci Venc’ изненадаха феновете си с общо парче
Коментари Харесай

Pavell & Venci Venc’ с музикален завой по посока меланхолията и чувствените рими (ВИДЕО)

Pavell & Venci Venc’ изненадаха почитателите си с общо парче с Алма, в което вършат музикален завой по посока меланхолията и чувствените рими.

„ Адрес “ е идеално продължение на историята на хип-хоп дуото, след шлагера с присъединяване на Любо Киров “Не бих могъл “, който без изпитание се трансформира в най-излъчваната българска ария в родния ефир.

Pavell & Venci Venc’ и Алма са другари от дълго време, само че за първи път влизат дружно в студио в края на август.

„ Направихме парчето в прочувствен миг и за трима ни, в който всеки стоеше на прага на нещо ново. Тази ария е същински пресен въздух за нас, а работата ни с Алма беше толкоз лесна и приятна, че най-после се пошегувахме дали да не станем трио “, споделят Pavell & Venci Venc’.

„ Обичам Павел и Венци, удивлявам се на креативната им сила и метода, по който основават музика всеки ден. След „ Адрес “ ги обичам още повече “, признава Алма.

„ Адрес “ поставя начало на акцията за новия албум на момчетата, озаглавен „ Upgrade “. 

„ Upgrade ” е вторият студиен албум в дискографията на Pavell & Venci Venc’, след дебютния им план „ SeTaaBrat ” (2016). Той съдържа 17 песни и 5 скита (кратка форма, присъща за хип-хоп албумите) с гласа на Стойчо Керев, непосредствен другар и обичан събеседник на артистите. Pavell & Venci Venc’ са създатели на музиката, аранжиментите и текстовете на всички 17 песни в „ Upgrade ” като работата по албума им лишава близо година. Пламен и Иво са съавтори на 8 от частите в плана, до момента в който Михаела Маринова е съавтор в текста на „ Upgrade “, a DARA взе участие в написването на лириката в „ Хотел 5 звезди “.

В “Upgrade ” дружно с хип-хоп части като „ Честно “, „ Един човек “ и „ Красиви дни “, участват песни, изненадващо повлияни от реге музиката („ Suga Daddy ”) и фънк звученето („ Ръждиво злато “)  до „ Някъде там “, за която момчетата се майтапят, че е първата им кънтри балада. Текстовете в „ Upgrade ” варират от лирични, през закачливи и със занимателна самоирония стихове до сурови, гневни рими.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР