Павел Владимиров, който участва в новия сезон на кулинарното предаване

...
Павел Владимиров, който участва в новия сезон на кулинарното предаване
Коментари Харесай

Павел Владимиров загърби огорчен телевизията, търси актьорски изяви

Павел Владимиров, който взе участие в новия сезон на кулинарното предаване за звезди „ Черешката на тортата ”, от много време към този момент се изявява в тв ефира не като публицист. И въпреки всичко намира мотиви. През март бе коментатор в „ Преди обед ” по Би Ти Ви, през април гостува на Гала в предаването й „ На кафе ”, още веднъж с цел да разисква настоящи тематики, както и да показа новите си актьорски изяви, научи HotArena.

Именно върху тях се е съсредоточил Павел откакто напусна Нова тв, където бе един от водещите в утринния блок, а след това и предаването „ Отблизо ” по Българска национална телевизия, в което водеше графа за заниманията на известни персони. Любопитна детайлност е, че Павел напълно се е посветил на актьорството, а е късан на два пъти в НАТФИЗ. Той по този начин и не съумява да се пребори за място в академията, само че това не попречва на упоритостите му.

„ Дава ми свободата да бъда, който си желая, в редките моменти, когато се добера до роля, несъмнено. Далеч съм от мисълта, че съм популярен артист... Все още се изучавам, а това е специалност, която изисква сериозна работа и най-много доста процедура на терен. Та по тази причина се пробвам да се развъртвам непрекъснато с най-разни курсове и уъркшопи и нещата последователно стартират да ми се получават. Хубавото е, че можеш да си артист цялостен живот, няма по какъв начин да ти омръзне и в случай че си обичайно добър, можеш да обиколиш целия свят. Освен това постоянно се случва по този начин, че ти заплащат, с цел да изглеждаш добре и да се поддържаш във форма ”, споделя Павел Владимиров, който в края на годината ще навърши 39 години.

По обучение той не е нито публицист, нито артист, а точно като подобен е прочут. Завършил е семестриално специалността „ Международни връзки ” в Софийския университет, а преди този момент е учил една година културология. И някъде през това се пробвал на два пъти да влезе в НАТФИЗ. Уви, без триумф. „ Като започнах да си изкарвам самичък парите, аплайвах там ”, признава Павел. Първият път го късат на трети кръг от кандидатстуденсткия изпит. Година по-късно следва нов опит. Късат го още на първи кръг.

„ Тогава Стефан Данаилов май заспа . Беше доста отегчен от мен ”, шегувал се е някогашният тв водещ. Тогава, несъмнено, изобщо не му било смешно. И по какъв начин другояче, откакто бил наясно, че по предписание на първи кръг отпадали единствено претендентите без готови текстове или да вземем за пример, с говорни недостатъци. Тогава се срещнал с Александра Сърчаджиева. Актрисата, която през днешния ден е омъжена за сътрудника си Иван Ласкин, се разчувствала от унилата физиономия на Павел и пробвала да го окуражи. Двамата се сприятелили. След време Павел дори я кани в телевизия МСАТ, където водел новините в утринния блок с актьорите Герасим Георгиев-Геро и Росен Белов. Тогава Павел дефинитивно се отказал от НАТФИЗ. Започнал да върви по кастинги за малкия екран. „ Те пък започнаха да ме вземат ”, споделя той.

През 2003 година той печели този за водещ в МСАТ, след това се мести в „ Хит тв ”, с цел да прави ранглиста за поп музика. Междувременно съумява да пробие в Българска национална телевизия, където прави скечове за детското предаване „ Яко ” и понякога влизал в ролята на професор, който казвал зодиите. Бил е и сценарист на предаването „ Шоубъз ” по несъществуващата през днешния ден Джи Ти Ви.

В Нова тв, където е бил най-дълго, Павел попада изцяло инцидентно. Вижда публикация в интернет за кореспонденти. По това време водещи на утринния блок са Лора Крумова и Георги Коритаров. Двамата, както и тогавашният основен редактор на блока Валя Гиздарска, организират интервютата с претендентите за позицията. Избират Павел. В началото той е единствено кореспондент. Три години по-късно към този момент води културната графа на „ Здравей, България ”, а скоро по-късно получава покана да взе участие и в „ Като две капки вода ”. Първоначално Павел се колебаел дали да одобри. Притеснявал се дали ще се оправи. В последна сметка приема, защото предлагането е като сбъдната фантазия, поради пристрастеността му към актьорството.

Иначе не проличава на Павел да му липсват двете медии, въпреки да не би отказал някоя примамлива оферта за изява в тв ефир. Шанс за такава май ще има чак наесен, при старта на новия тв сезон. А и сега Павел Владимиров е на отмора в Гърция, откъдето пропагандира фейсбук приятелите и феновете си да го гледат в „ Черешката на тортата ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР