Павел Върба и Лудогорец продължават да бъдат основна тема в

...
Павел Върба и Лудогорец продължават да бъдат основна тема в
Коментари Харесай

Предизвикателството пред Павел Върба в Лудогорец - от всичко по малко

Павел Върба и Лудогорец не престават да бъдат съществена тематика в чешката преса. Специалистът публично бе разгласен за треньор на " орлите " и ще стартира работа от началото на януари. В родината му са на мнение, че главната компликация пред наставника ще бъде задграничният легион в Разград.

" Кадърът, с който Върба ще разполага е от всичко по-малко. Във Виктория (Пилзен) той бе привикнал да работи с ядро от локални играчи, а към тях имаше няколко чужденци. В Лудогорец го чака тъкмо провивоположното - в съблекялната 18-те чужденци са повече от българите. Най-многобройни са бразилците - Ренан на вратата, Сисиньо в дясно на отбраната, а успеваемост в предни позиции дават Марселиньо и Вандерсон. Заслужава си да се спомене и румънецът Клаудиу Кешеру, който през сезона има 13 гола в 25 мача във всички шампионати.

В допълнение със упоменатите Върба ще би трябвало да работи с конгоанци, поляци, сенегалец, израелци, даже футболист от Гвинея-Бисау. Това ще е най-голямото предизвикателство пред него.

Върба ще би трябвало да донесе в Разград сходни триумфи с тези, които имаше в Пилзен. За да уволетвори искания на боса Домусчиев, той ще би трябвало да донесе 9-а поредна купа, най-малко да изтеза Интер и най-важното - да приготви тим, който да се класира в Шампионската лига. Ако успее да го направи, ще усъвършенства освен своята известност ", се споделя в материала на lidovky.cz, представен от " Тема спорт ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР