Павел Маринов ще продължи да носи екипа на Берое и

...
Павел Маринов ще продължи да носи екипа на Берое и
Коментари Харесай

Павел Маринов остава в Берое и през следващия сезон

Павел Маринов ще продължи да носи екипа на Берое и през идващия сезон в баскетболното състезание, оповестяват старозагорците.

Българският национал се причисли към " зелените " при започване на годината, откакто мина интервал на възобновяване от травма. Той записа и три дуела преди изключителното състояние да приключи отминалия сезон.

Маринов е роден на 12 юни 1988г.. Висок е 199см. и играе на позиция две и три. В годините обратно е бил част от тимовете на Балкан, Овергаз, Ямбол, Лукойл Академик, Динамо Букурещ, Арджеш Питещ, Лил Метропол, Стяуа Букурещ. Баскетболистът започва подготвителния интервал за сезон 2018/2019 с Берое, само че след това мина във втородивизионния френски Кан.

В годините Павел Маринов се трансформира в неизменима част от националния тим на България.

" БК Берое пожелава здраве и триумф на едно от огромните имена в българския баскетбол! Вярваме, че в лицето на Павел Маринов тимът ни ще разполага с оня водач, който е необходим на всеки един отбор. Искрено се надяваме, че сложните моменти са останали в предишното и още веднъж ще имаш опция да се наслаждаваш напълно на играта по този начин, както ти можеш! ", пишат от клуба на формалния си уеб страница.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР