Павел Колев започва работа в УЕФА. Именно това е и

...
Павел Колев започва работа в УЕФА. Именно това е и
Коментари Харесай

Павел Колев започва работа в УЕФА

Павел Колев стартира работа в УЕФА. Именно това е и повода той да напусне поста на изпълнителен шеф на Левски. Вече някогашният началник на " сините " бе подал молба за разлъка в края на предходната година, която е написана от притежателя на клуба Наско Сираков.

Колев има задоволително контакти в европейската централа. Той е и футболен пратеник към нея още от времето, когато бе заместник-изпълнителен шеф на БФС. След като стартира работа на " Герена " при започване на 2019-а, Колев спря да бъде пратеник на мачове сред клубни тимове, само че продължи да бъде подобен на национални отбори.

Освен шефското място в Левски Павел Колев ще оваканти поста си и на ръководител на Управителния съвет на клуба. В управителното тяло ще влезе нов човек, като най-вероятно това ще е точно бъдещият изпълнителен шеф. Един от разновидностите за нов огромен шеф на " Герена " е Константин Баждеков, който влезе в новото управление. В продължение на близо две десетилетия финансистът бе и изпълнителен шеф на " сините ". Сега обаче Баждеков най-вероятно няма да се върне на тази позиция, а ще продължи да бъде само член на Управителния съвет.
В момента притежателят на Левски Наско Сираков трескаво разисква кандидатури за директорската позиция. Очаква се тя да бъде поверена на млад и деятелен човек, който да има ясна визия за бъдещето на клуба. През 2020-а на няколко пъти Александър Чакъров от Тръст " Синя България " бе спряган за възможен заместител на Павел Колев. Шансовете в този момент той да поеме поста обаче не са изключително огромни.

Колев към този момент е заречен на Наско Сираков, че първоначално ще продължи да оказва помощ на Левски. Той сигурно ще продължи да върви в канцелариите на " Герена ", с цел да вкара заместника си, който и да е той, в материята.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР