Пауло Дибала вкара невероятно красив гол за Ювентус преди да

...
Пауло Дибала вкара невероятно красив гол за Ювентус преди да
Коментари Харесай

Ювентус постигна първа домакинска победа в Серия А

Пауло Дибала вкара необикновено хубав гол за Ювентус преди да напусне терена със сълзи в очите поради травмата, която получи. Старата госпожа обаче записа втора победа от началото на сезона в Серия А, откакто се пребори със Сампдория с 3:2. Това е и тяхната първа победа на личен терен.

Пауло Дибала се разписа с удар по земята 10 минути след началото на мача, само че малко по-късно трябваше да излезе с мускулен проблем. И това значи, че по всяка възможност ще пропусне мача с Челси в Шампионската лига в сряда. Леонардо Бонучи удвои преднината на Ювентус от дузпа, само че малко по-късно Мая Йошида върна едно попадение за Дория след подаване на Антонио Кандрева.

Мануел Локатели записа първото си попадение с екипа на Юве при започване на второто полувреме, само че главната заслуга е на Деян Кулушевски, който дриблира и го изведе на чиста позиция. Антонио Кандрева с късен гол 7 минути преди края оформи крайното 3:2. До края на мача гостите подвигнаха темпото и потърсиха равнене, само че въпреки всичко играчите на Макс Алегри се изкачиха на 9-о място с 8 точки, на 3 над Сампдория, заемащ 14-о място.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР