Пауло Дибала се завърна в игра точно навреме за старта

...
Пауло Дибала се завърна в игра точно навреме за старта
Коментари Харесай

Дибала недоволен от състоянието на Рома

Пауло Дибала се завърна в игра тъкмо в точния момент за старта на Световното състезание и оказа помощ на Рома да завоюва точка при равенството 1:1 против Торино в Серия А нощес, само че аржентинецът не остана удовлетворен от цялостното показване на " вълците ", които нямат победа в три следващи мача в калчото и заемат 7-о място в класирането.

Дибала влезе като запаса в 70-а минута за първи път след повече от месец лекуване на травма и незабавно раздвижи офанзивата на Рома. Ла Хоя създаде дузпа за своя отбор, която Андреа Белоти пропусна, а в добавеното време след шут на Дибала в напречната греда Неманя Матич изравни при добавката.

Трябва да имаме смелостта да поемаме опасности от време на време, без да мислим прекалено много какво може да се случи по-късно. Играем прекомерно позиционно, а имаме невероятни индивидиалности, които могат да наранят противника, само че се нуждаем от повече храброст, с цел да задържим топката и да създадем нещо, вместо да чакаме някой от съотборниците да измисли нещо самичък ”, разяснява Дибала пред „ Rai Sport “.

„ Не съм удовлетворен от позицията ни в таблицата, сигурно искахме да сме по-високо, само че към момента има време. Има доста мачове за изиграване и мисля, че можем да реализираме задачите си ”, сподели още аржентинецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР