Пауло Дибала се изказа ласкаво за треньора си в Рома

...
Пауло Дибала се изказа ласкаво за треньора си в Рома
Коментари Харесай

Дибала: Този отбор на Рома знае как се печелят такива турнири

Пауло Дибала се изрече ласкаво за треньора си в Рома Жозе Моуриньо и удостовери, че той му оказва помощ да се върне в най-хубавото си положение. В четвъртък вечер някогашният нападател на Ювентус вкара значимия втори гол против Фейенорд в постоянното време, който прави мача от Лига Европа в продължения. В тях римляните прибавиха още две попадения и в последна сметка отстраниха противника си по пътя към полуфиналите.

“Мисля, че всеки познава Моуриньо, неговата история, какво е направил в Европа и във всеки клуб, в който е работил. Смятам, че има с какво да се гордее от извоюваното, нали по този начин? Неговият нрав те подхранва. Той знаеше, че мачът може да приключи по този метод и ни накара да дадем освен това. Той промени тактическата система, започнахме да играем по-добре и доминирахме в продълженията, с цел да си подсигуряваме успеха ”, сподели аржентинският воин на домакините.

" Всички желаеме да спечелим, което е най-важното нещо. Имаме треньор с необикновен нрав. Той ни сподели, че мачът ще бъде подобен и се оказа безусловно прав. Този тим на Рома завоюва Лигата на конференциите през предишния сезон, тъй че знаем какво е належащо. Сега се надяваме да стигнем до дъно и в Лига Европа ", сподели още футболистът.
 Моуриньо за Дибала: В Рома той откри треньор, който го схваща Моуриньо за Дибала: В Рома той откри треньор, който го схваща
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР