Пауло Дибала получи контузия в мач на Рома от Серия

...
Пауло Дибала получи контузия в мач на Рома от Серия
Коментари Харесай

Ас на Аржентина може да пропусне Мондиал 2022

Пауло Дибала получи травма в мач на Рома от Серия А
Нападателят на Рома Пауло Дибала получи травма по време на мача с Лече (2:1), която може да постави завършек на очакванията му за присъединяване на идното Световно състезание в Катар. Аржентинецът означи дузпа при започване на второто полувреме, само че не отпразнува гола си, а непосредствено потегли към аутлинията накуцвайки. Изглежда той е получил някакво разтежение на лявото бедро сега на осъществяване на наказателния удар.

Това е много нелепа травма, която може да има тежки последици за нападателя. Камерите видяха по какъв начин той не можа да сдържи сълзите си на скамейката. От лекарския щаб пък бяха завързали огромен пакет с лед отвътре на бедрото му.

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не е оптимист и съобщи, че съгласно него контузията е сериозна и Дибала няма да играе повече до края на годината. Все отново ще се изчакат формалните данни от изследваинята, които ще му бъдат направени в понеделник.

Ситуацията обаче е много неприятна за Дибала, защото до първия мач на Аржентина на международните финали остават малко повече от шест седмици. " Гаучосите " се изправят против Саудитска Арабия на 22 ноември. Това е следващата мускулна травма в кариерата на Дибала, като неговата трошливост бе една от аргументите Ювентус да реши да се раздели с него като свободен сътрудник през лятото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР