Пауло Дибала не сдържа сълзите си след края на срещата

...
Пауло Дибала не сдържа сълзите си след края на срещата
Коментари Харесай

Дибала ридае на прощаване

Пауло Дибала не сдържа сълзите си след края на срещата сред Ювентус и Лацио (2:2). Това бе последният дуел на аржентинеца пред тифозите на " Старата госпожа ", които за следващ път демонстрираха огромната си обич към него.

Дибала си потегля от Юве след седем сезона с черно-белия екип. Договорът му изтича на 30 юни, когато той става свободен сътрудник.

Интересното е през декември нападателят бе постигнал джука сделка с шефовете на клуба да преподпише и да остане. Впоследствие обаче обстановката се промени и босовете отдръпнаха отправеното предложение за нов договор, след което стана ясно, че раздялата е неизбежна.

Аржентинецът в никакъв случай не е крил, че желанието му е да остане в Юве, само че това по този начин и не се реализира. В мача с Лацио той дълго време удържаше страстите си, само че най-после не устоя и се разплака.

Интересното е, че това бе последният домашен мач и за Джорджо Киелини след 17 години с екипа на Юве. От клуба бяха организирали няколко начинания, с цел да отбележат това събитие, като даже на екипите за дуела пишеше " Тhe great Chiello ".

В същото време обаче изглеждаше, че шефовете изобщо са не запомнили, че това е финален мач и на Дибала и това не бе отразено по никакъв метод.

Неговите съотборници и тифозите обаче не оставиха нещата по този начин и Дибала бе изпратен повече от уместно. След края на мача аржентинецът бе хвърлян във въздуха от останалите играчи и в този миг той не устоя и сълзите рукнаха, а всички на стадиона станаха на крайници, с цел да го приветстват.

Междувременно пък тифозите през целия мач не стопираха да освиркват президента Андреа Аниели и останалите шефове на клуба. Според почитателите точно те са отговорни за раздялата с Дибала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР