Пауло Дибала изглежда е напът официално да остане без договор

...
Пауло Дибала изглежда е напът официално да остане без договор
Коментари Харесай

Алегри намекна, че няма проблем, ако Пауло Дибала си тръгне без пари

Пауло Дибала наподобява е напът публично да остане без контракт след няколко месеца, откакто старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че ще застане на страната на управлението, в случай че оттова решат, че няма да удовлетворят настояванията на аржентинеца.

Gazzetta dello Sport написа, че Дибала продължава да упорства за нарастване на заплатата си, до момента в който от „ остарялата госпожа “ в най-хубавия случай са подготвени да му удължат договора при сегашните условия.

„ Лекият “ нападател се трансформира в един от най-големите любимци на публиката, въпреки през миналите няколко години да регистрира декаданс в представянето си с оглед честите травми и смяната на ролята, когато Кристияно Роналдо бе част от отбора.

Сега наподобява, че двамата с Душан Влахович стартират да се сработват сносно и точно те са повода Юве още веднъж да е считан за кандидат за купата в Серия А.

Освен Пауло Дибала, без контракти ще останат скоро Хуан Куадрадо, Матия де Шилио и Федерико Бернардески, които също имат своите значими функции в тима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР