Паулина се разписва с участие както в Гласът на България“,

...
Паулина се разписва с участие както в Гласът на България“,
Коментари Харесай

Сексбомба от „Игри на волята“ се гласи за ерген №3

Паулина се разписва с присъединяване както в „ Гласът на България “, по този начин и в „ Игри на волята “. И до момента в който в музикалния формат не бе изключително видимо име, то в Игрите се трансформира в скъп участник на крачка от успеха.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Paulina (@paulinagoranov)

Поредното ѝ телевизионно присъединяване у нас ще се случи в „ Ергенът “. Третият сезон на предаването ще събере знойни дами в луда борба за сърцето на Алекс – спрягания за милионер синеок блондин. Русокоската влиза в предаването, уверена в триумфа си. По думите ѝ двамата доста си приличали освен образно. Родом от Полша, тя си отглежда съвсем същите руси коси и очи, а даденостите ѝ от природата притеглят окото даже на женската публика.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Paulina (@paulinagoranov)

Как ще се показа Паулина, единствено времето ще покаже. Екипът на „ Ергенът “ ловко сортира финалистките си, въпреки нормално феновете да не са изключително удовлетворени от всеобщия избор на ошлайфани старлетки, водени от желанието си да бъдат известни. Виктор и Евгени пък постоянно бяха упреквани в неналичието на каквато и да било известност и най-малко до момента в който не стъпиха в ефир, никой нямаше визия, че съществуват. Двата по-стари сезона бяха следени от любопитните, а какво ще им предложи третият, следва да забележим.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР