Паулина от трети сезон на Игри на волята бе една

...
Паулина от трети сезон на Игри на волята бе една
Коментари Харесай

Помните ли най-силната жена в "Игри на волята"? Ето какво се случва днес с красивата Паулина

Паулина от трети сезон на " Игри на волята " бе една от най-силните дами до този миг в историята на шоуто. Мацката финишира втора в лудата конкуренция и изглеждаше, че ѝ предстоят единствено триумфи.

Освен с физическата си устойчивост и нечовечен дебелоглав, Поли изпъкна с красивата си осанка и певчески гений. Тя е взела участие в няколко музикални излъчвания за гении, а и има сполучливи дуети с Murda Boyz.

Виж още: Опасно? Безотговорно? Мирела се прибра от Англия и тормози хората онлайн

Кариерата на Поли наподобява беше във напредък с музикалните ѝ планове, както и насъбраната популярност от Игрите. Днес обаче мацката не е супер дейна нито с творчеството си, нито с наличието си в обществените мрежи. Не е ясно какво се случва с хубавицата, само че е известно, че бе щастливо влюбена в хубав и висок състезател. 

Наскоро певицата постна своя нова фотография, от която става, че е на екскурзия в един от най-романтичните градове в света - Венеция. Поли е заложила на топъл и комфортен атуфит за разходката ѝ, а с нея най-вероятно е гаджето. 

Виж още: Зимна екзотика за Андреа! Глезят певицата със суши, тя се втали! 

Феновете обаче желаят отговори! Кога любимката им ще има нови участия, песни и изяви, са единствено част от въпросите, които имат почитателите на Поли. На този стадий обаче... нищо не е ясно и несъмнено, само че всички се надяват, че ще се роди нещо хитово от креативната пауза на Поли.

Виж още: Най-добрата другарка на Tattstner не остави нищо на въображението! Анджела отново прекали с 18+ фото 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР