Паулина от Игри на волята“ успя да спечели сърцата на

...
Паулина от Игри на волята“ успя да спечели сърцата на
Коментари Харесай

Паулина от "Игри на волята": За мъжете в живота ѝ и истината за отношенията със Стратимир

Паулина от „ Игри на волята “ съумя да завоюва сърцата на доста хора. Тя потвърди, че едно младо момиче може да се бори наедно с мъжете и има действителни шансове за победа. Паулина се класира трета на финала на „ Игри на волята “, само че сигурно занапред ще чуваме още доста за нея. 

Виж още: Паулина след " Игри на волята ": За връзките сред дамите в игрите, сълзите и има ли си гадже

Освен, че интензивно се занимава с музика и натрупа милиони гледания в YouTube, Паулина не крие че би взела участие още веднъж в риалити формат и с наслада би приела покана за предаване като „ Като две капки вода “.

Но какво се случва в персоналния ѝ живот? Риалити звездата е щастливо обвързана, само че не крие, че в предишното си е претърпяла доста тежка и токсична за нея връзка, след която мъчно е траяла напред. 

Докато беше в Игрите, името на Паулина се свързваше непрекъснато и с нейния съотборник Стратимир. Слуховете твърдяха, че сред двамата има повече от другарски взаимоотношения. И двамата обаче отхвърлиха тези спекулации. Нещо повече, Паулина е безапелационна, че сексът в предаването е бил мираж. 

Виж още: Еротика и доста провокация: Паулина от " Игри на волята " се съблече чисто гола

И до момента в който чакаме новите музикални шлагери на Паулина, Vbox7 се срещна с нея, за ѝ насочи няколко занимателни провокации и да ѝ зададем въпроси, с които да я опознаем в друга светлина. За детството в Полша, избора да се върне в България, Марсо и Бобката и още доста – гледайте цялото видео. 

Изображение: https://www.instagram.com/p/CTaYrHasxri/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР