Паулина от Игри на волята се оказа един от най-силните

...
Паулина от Игри на волята се оказа един от най-силните
Коментари Харесай

Паулина от "Игри на волята" заприлича на истинска кукла Барби, показа секси визия

Паулина от " Игри на волята " се оказа един от най-силните участници в трети сезон, само че също и бодил в очите за много хора. Красавицата обаче се оправя в борбите и продължава напред в предаването. Някои хора обаче са мощно изумени от качествата ѝ, които са нетипични за певица, каквато е Поли.

Само преди дни изпълнителката имаше присъединяване в столично заведение, където Борислав Лазаров от втори сезон я слуша, а дружно с него бе и Стратимир, с който са много близки в шоуто. Междувременно певицата не наподобява супер дейна в публикуването на нови фотоси в Instagram, само че една нейна нова фотография се появи в страницата на фризьора Ивайл Колев, който се е погрижил за съвършената визия на риалити звездата.

Виж още: Каква е същинската Мани от " Игри на волята ", която не познаваме? Отговорът от първо лице

На фотото виждаме Поли с прелестна прическа, с която наподобява на същинска кукла. " Когата е хубост ", " Прекрасна прическа " и други мнения четем към фотографията, само че има и някои злобари, които показват отрицателната си оценка спряло Паулина. 

Въпреки нежния си тип, миловидното лице, женствените форми, Поли се потвърди като незаместим Приключенец. Нещо повече - тя не пести мнението си и ясно показва позицията си, без интриги, диалози зад тила и други способи, познати ни в този вид формати.

Виж още: Новите ограничения в деяние и при фолк артистите: Ето кои звезди се имунизираха

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР