Паулина от Игри на волята продължава с пълна сила в

...
Паулина от Игри на волята продължава с пълна сила в
Коментари Харесай

Дяволски гореща: Паулина от "Игри на волята" опасно близка с много известен и желан мъж

Паулина от " Игри на волята " продължава с цялостна мощ в шоуто и явно наподобява, че ще бъде един от сигурните финалисти. Не може да се отхвърли, че всичко в шоуто се случва с шеметна скорост и е изцяло допустимо да има тотални обрати в околните дни или седмици. 

Докато едни обожават Паулина, то други са на друго мнение за нея и играта ѝ. Шоуто обаче даде голям подтик на Поли, която се трансформира в инфлуенсър, стартира и да пробива съществено на музикалната сцена. Красавицата се оказа в много сериозен екшън с престъпен темперамент, а компания ѝ прави един от най-харесваните и мечтани мъже сега - Марсо от MurdaBoyz.

Виж още: Така ли наподобява бъдещето? Пътешественик във времето сподели Барселона през 2027 година!

Именно с него Паулина е в рискова непосредственост в новото им видео към песента " Дявол ", а парчето натрупа много лайкове и гледания. За дни попаднаха в трендинга на YouTube, а това е следващото им взаимно парче, което за няколко седмици влиза в класацията. Предният трак " Моля те стой " към този момент има съвсем милион гледания, а е една на две седмици.

Иначе любовна конспирация сред двамата няма. Марсо си има сериозна половинка, която обича. Любовният живот на Поли е обгърнат в тайнственост, а напоследък постоянно я свързват със Стратимир от " Игри на волята ". Истината е, че двамата са много положителни другари и едва ли има освен това сред тях.

Виж още: Мани ляга под скалпела! Реши се, ще си поставя силикон 

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР