Пътят все още не е разчистен, тъй като при вдигането

...
Пътят все още не е разчистен, тъй като при вдигането
Коментари Харесай

9 часа по-късно: Тракия е все още затворена, разсипаха скрап при вдигането на камиона


Пътят към момента не е разчистен, защото при повдигането на товарния камион се е разсипало ново количество скрап и се е наложило претоварването да стартира изначало. Това заяви Цветелина Рандева, представител на Областната дирекция на МВР-Бургас, представена от Българска телеграфна агенция.

Автомагистралата е затворена от тази заран за придвижване в частта от пътен възел " Карнобат " до пътен възел " Стралджа ". Катастрофата е станала към 9:30 часа.

ТИР-ът, пренасящ скрап в посока Бургас, е спукал гума. Водачът е изгубил надзор над тежкото моторно транспортно средство и се е блъснал в двете междинни мантинели, след което се обърнал на платното за придвижване. Засегнати са три леки автомобила, пътуващи в посока София.

Трима водачи и един пасажер са откарани в болница в Бургас. Те са в контактно положение.

По информация на Dir.bg камионът, провокирал тежкия случай, е благосъстоятелност на ямболския предприемач Динко Вълев, придобил национална известност като " Ловеца на мигранти ". На кабината на тежкотоварния автомобил се вижда надпис " Динко ", а съграждани на предприемача, инцидентно преминаващи край авариралия камион, оповестиха, че на мястото е спрян и джипът на ямболията.

Малко по-късно Динко Вълев разяснява пред Нова телевизия, че водачът на камиона му е с огромен опит.

" Много пъти съм го казвал, че до момента в който има телета ще има и касапи. Не може да караш автомобил и да не стане ПТП. Никой не е застрахован. Моят лидер ми изясни, че на пътя е имало камъни или парчета от ламарини, не можа да изясни, тъй като беше доста изплашен. Настъпил ги, гръмнала му предна лява гума и благодаря на Господ, че той е доста умел лидер. Щетите са материални ", сподели Вълев.

Той бе безапелационен, че камионът не е бил претрупан.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР