Пътят Смилян - Рудозем вече е отворен, след като окончателно

...
Пътят Смилян - Рудозем вече е отворен, след като окончателно
Коментари Харесай

Пътят Смилян - Рудозем е отворен и разчистен

Пътят Смилян - Рудозем към този момент е отворен, откакто дефинитивно бяха разчистени провалите от задействано през предходната седмица свлачище, осведомят от Областното пътно ръководство в Смолян.


Пътят Смилян- Рудозем ще се употребява като част от обходен маршрут на затвореното поради друго свлачище трасе Смолян- Мадан. Проблемът със скалното свлачище край Тикале, което прекъсна трафика в посока Смолян-Мадан, ще бъде обсъждан още веднъж на заседание в Община Смолян на следващия ден с присъединяване на общинари, геолози, проектанти, представители на държавни институции.

Транспортът на служащи и възпитаници, които всекидневно пътуват от селата в покрайнините на свлачището към Смолян, ще се прави през маршрута Смилян- Рудозем. От Областната администрация осведомят, че е в ход прокарването на краткотраен обходен маршрут, който ще даде опция в околните дни за пропускане на лекотоварния трафик.

До края на деня на затворения сектор от пътя Смолян - Мадан ще бъдат сложени предупредителни табели, че е неразрешено и пешеходното прекосяване по шосето в зоната на свлачището.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР