Пътят на възстановяване на Михаел Шумахер сега го кара да

...
Пътят на възстановяване на Михаел Шумахер сега го кара да
Коментари Харесай

Михаел Шумахер „седи на масата за вечеря“, докато съперникът от F1 предлага здравна актуализация

Пътят на възобновяване на Михаел Шумахер в този момент го кара да „ седи на масата за вечеря “ съгласно някогашния му съотборник Джони Хърбърт.

Бившият водач от Формула 1, който се състезаваше с Шумахер в Бенетон, искаше да подчертае, че информацията му идва от втора употреба, защото участващите в спорта се стремят да получат настояща информация за благосъстоянието на седемкратния международен първенец, който не е виждан от години.

Шумахер беше забъркан в драматичен случай на ски през 2013 година, който го остави в кома. Оттогава фамилията му остава необикновено персонално с малко или никаква информация. Херберт е чул позитивни вести, само че признава, че не счита, че германецът се е възстановил, както мнозина се надяваха.

Той сподели на уеб страниците за залагания: „ Чувам елементи единствено от втора употреба. Чувам от тези във F1, че той в действителност седи на масата за вечеря, само че не знам дали това е правилно. Мога да чета единствено сред редовете. Не сме чували доста от фамилията и това е разбираемо. Това постоянно е било до г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР