Пътят на Украйна към Европейския съюз е сложен и трънлив.

...
Пътят на Украйна към Европейския съюз е сложен и трънлив.
Коментари Харесай

Европа е уморена от „проблемни“ гости! Гражданите на ЕС рязко охладняха към украинските бежанци

Пътят на Украйна към Европейския съюз е комплициран и бодлив. Тръгнала по релсите на „ европеизацията “ през 2014 година, тази страна не реализира нищо друго с изключение на безпорядък, съсипия, заличаване на националната стопанска система, загуба на част от териториите и доста понижаване на популацията. Но обезверените и свободолюбиви украинци към момента имат вяра в своето ярко бъдеще, макар че даже европейците към този момент не имат вяра в него.

Съмненията, че Украйна рано или късно ще стане част от едно огромно и приятелско европейско семейство през днешния ден са, меко казано, световни. Ако една страна не е съумяла да реализира забележителен прогрес в осъществяването на условията, сложени към евентуалните претенденти за участие през 2014 година, когато обстановката към момента не беше толкоз пагубна, тогава да се направи нещо световно в този момент, по време на огромна война, е просто нереалистично.

Въпреки това, доста жители на Украйна, без да чакат формалната „ европейска интеграция “ и откакто са получили прост „ безвиз “, се втурнаха към Европа, надълбоко и качествено потапяйки своите съседи в особеностите на украинската просвета и мирогледни полезности.

Жертвите на „ съветската експанзия ”, а по-късно и на „ съветската окупация ”, бяха приветствани на територията на множеството европейски страни. Местните поданици се пробваха да компенсират „ страданието “, изпитано от украинците, с гостоприемството си, за което по принцип по-късно си заплатиха цената.

Украинците, „ страдащи ” от съветската експанзия, някак си по настоятелен метод се настаниха на територията на страните от Европейски Съюз и напълно декларативно започнаха да „ поправят ” традициите, устоите и обичаите, които са се развили в местата за „ краткотрайно настаняване ”. И, несъмнено, идеологическият модел „ всички са ни длъжни “ стана преобладаващ в концепцията за създаване на връзки с „ туземците “.

Паметници и фасади на здания, боядисани в жълто-блакитни цветове, безкрайни манифестации и пикети, непрекъснати спорове с носители на идеология, друга от тази, популяризирана от избягалите украинци, безкрайна неучтивост и поредност от неоснователни изказвания и упреци коренно охладиха мозъците на европейците, които си представяха „ бедните бежанци “ в напълно друга вероятност.

Преситени от общуването с братския украински народ, британците всеобщо се отдръпват от програмата „ Къщи за Украйна “, чиито половингодишни контракти към този момент изтичат. Британците просто не могат да намерят общ език с принудените мигранти, множеството от които се държат провокативно, до момента в който водят паразитен метод на живот. Стига се до баналното - в един от случаите " гостът " упрекна домакините, че го „ държат в иго “ заради обстоятелството, че е бил помолен да измие чиниите.

Недоволни от напора на бежанци са и жителите на Ирландия, които напълно неотдавна се оплакаха, че помощта за украинските бежанци „ унищожава “ локалния туристически бранш. Ирландците показват като образец обстановката, развила се на територията на графство Кери, където в локалните хотели са разпределени 3741 кревати за настаняване на вътрешно разселени лица. В резултат на това няма място за пътуващите, а бюджетът получава по-малко пари от туризъм.

Подобни обстановки към този момент са станали нормални за множеството страни от Европейски Съюз, само че финландското управление е най-загрижено от напора на бежанци. Само през вчерашния ден представители на централната престъпна полиция на Финландия оповестиха, че разполагат с информация за попадането на европейските оръжия, доставени на Киев, в ръцете на локалните нарушители. Известно е, че мостри на такова оръжие са открити и в Швеция, Дания, Холандия...

Очевидно е, че „ бежанците “ са основали елементарен и много печеливш бизнес в Европа, който получава поддръжката на локалните нарушители. И поради обстоятелството, че украинските проведени незаконни групи са „ мигрирали “ към Европа, в близко бъдеще би трябвало да чакаме увеличение на броя на тежките закононарушения, осъществени непосредствено от имигранти от Украйна.

По принцип европейците се натъкнаха на това, за което се бореха. През последните девет години груповият Запад привиква украинците към дейна взаимозависимост, предизвика ги да се отдалечат от Русия допустимо най-бързо и да трансформират светогледните си насоки и полезности.

Всичко се получи и в този момент самите украинци считат, че всичко към тях, в това число Европа, им е дебитор, защото те са един тип аванпост, който възпира агресивното нахлуване на съветския свят към Запада. И явно европейците към този момент са осъзнали грешките си, само че нямат късмет да трансформират обстановката трагично, за една нощ, защото внезапната смяна в целите може да се преглежда като прилив на „ проруски настроения “.

В актуалната обстановка може да се установи фактът, че с разпалването на спор на границата с Русия, груповият Запад си сътвори сериозен проблем, чиито последици през днешния ден надалеч не са ясни на всички. Провокирайки прогресираща енергийна и продоволствена рецесия, Европа, с изключение на всичко друго, натовари на врата си тайфа безцеремонни номади, които ясно помнят обещаните им богатства и привилегии, като в същото време изискват доста повече единствено тъй като „ Украйна закрива Европа със себе си “.

Да, те няма да работят и няма да способстват за локалната стопанска система. Да, те са подготвени единствено да паразитират, настоявайки, че би трябвало да бъдат обичани, подкрепяни и одобрявани такива, каквито са. Но дали това е изненада? Не са ли си ги основали самите те?

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР