Пътят на демона в Тексас и срещите с паранормални същества

...
Пътят на демона в Тексас и срещите с паранормални същества
Коментари Харесай

Пътят на демона в Тексас и срещите с паранормални същества

Пътят на демона в Тексас и срещите с паранормални същества … На остарял зарязан черен път покрай Хънтсвил се виждат всевъзможни призраци. От тъмни сенки или дребни момчета до летящи червени топки и хуманоиди с големи зъби (Zona666.com). Това място се намира в средата на пустошта в Тексас, покрай град Хънтсвил. Там се намира сектор с черен път и доста дупки. Никой не би желал да кара кола по този път или да се разхожда. Пътят е дребен и остарял, няма го на някоя модерна карта. Официално се назовава Боудън Роуд, само че локалните го назовават ​​„ Пътят на демона “ (Demon Road) и го свързват с доста истории за срещи с паранормални същества.



Дори, без да знаете мрачното му име, този път наподобява страховито. Той е зарязан и обраснал с бодливи шубраци, а до него се намира изоставено гробище от 1800 година, известно като Гробището на параклиса на Марта. То е изпълнено с високи дървета, доста от които са мощно усукани, а надгробните му плочи са изпочупени и наклонени. Това място, както и самият Път на демона, се счита за едно от най-обитаваните от духове места в Тексас. Има локална легенда, че един от най-ужасяващите духове наподобява на 6-7 годишно момче с червени очи. То кара по пътя малко, пищящо детско колело и постоянно това злокобно скърцане може да се чуе, преди да се види самия фантом. Момчето не е нападателно и не наподобява ядосано. Плаши единствено с непредвидения си външен тип и очите си, които излъчват алена светлина. Обикновено се появява единствено за няколко мига, след което се разтваря във въздуха или изчезва във неочаквана мъгла.



Легендата споделя, че това момче не нападна елементарните хора, само че в случай че сте направили някакъв непростителен акт, да вземем за пример, умъртвили сте човек и сте го скрили, момчето се трансформира в злопаметен дявол и ви атакува. И даже да съумеете да се скриете от него, той ще ви преследва до гибелта ви, появявайки се в сънищата ви. Друг вцепеняващ локален феномен са отпечатъците на дребни, детски ръце, които се появяват на прозорците на колите, до момента в който карат по Пътя на демона. Не е известно дали са свързани с дребното момче с колелото или са нещо друго. Освен това, очевидци оповестяват за сенчести силуети, преследващи колата им, или за летящи червени топки, наподобяващи на огън. Четете още: Разказ на четец: Котките ми ме пазят от нещо, което живее в къщата Понякога се оповестява за плашещо събитие, което мощно раздрусва колата, като че ли 10 души са вдигнали автомобила и са почнали да я раздрусват от една страна на друга. След това, нормално по автомобила остават вдлъбнатини и драскотини, а гумите са спукани. Но, може би, най-ужасното локално творение е висок, бледен хуманоид с люспеста кожа, като на влечуго. Той няма очи, нос или уши, а единствено доста необятна уста, обсипана с иглени зъби. Твърди се, че това създание обича да изскача внезапно от гъсталаците на пътя пред колите. Виновно за най-малко една сериозна злополука.



Тези, които имат шанс да го видят и да си тръгнат незасегнат, описват, че единствено взор към това творение им предизвиква бездънен примитивен боязън. Твърди се, че някои даже съществено са увредили съзнанието си, откакто са срещнали създанието. Един от очевидците го разказва по този начин: “Това е като да гледаш първичния огън на сътворението, адска пропаст и голямо измерение, където законите или физиката се употребяват от старите богове като тоалетна хартия. ” В допълнение към всичко написано нагоре, на Пътя на демона се виждат духове, гноми с черни качулки и черни демонични кучета. Веднъж, очевидецът Робърт Роудс и негови другари вземат решение да отиде там от любознание. Искат да видят духове и вземат със себе си видеокамера, да ги запишат. Когато са на самия Път на демона и стартират да снимат, не виждат нищо необичайно. Когато се прибират вкъщи и стартират да гледат видеото, виждат някакво алено създание с жълти очи, което прибягва по пътя пред колата им. За страдание, към историята им не е прикачено видеото.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР