Пътят към граничния пункт "Дунав мост" в посока от София

...
Пътят към граничния пункт "Дунав мост" в посока от София
Коментари Харесай

Пътят към ГКПП Дунав мост отвори за камиони след двата инцидента тази нощ

Пътят към граничния пункт "Дунав мост " в посока от София към мостовото оборудване остана затворен дълги часове след пътни произшествия

Започна поетапното пропускане на тежкотоварни коли към граничния пункт "Дунав мост ", откакто платното за придвижване в посока мостовото оборудване бе блокирано от аварирали камиони тази нощ, съобщи

Пътят към граничния пункт "Дунав мост " в посока от София към мостовото оборудване остана затворен дълги часове. Причината за това бяха станалите две произшествия през тази нощ.

Сигналът за първия случай е получен към 02.30 ч тази нощ, когато в спрели заради повреда два камиона с украинска регистрация се удря микробус с платформа, пренасящ коли. При този конфликт е потърпевш 21-годишният водач на буса, който е откаран от екип на Спешна помощ за лекуване на политравма в болничното заведение в Русе. Мъжът е без заплаха за живота. На място са изпратени два профилирани автомобила на "Пътна помощ ", на които да бъдат претрупани колите от платформата.

Сигналът за втората злополука е постъпил малко преди 06.00 часа тази заран. В региона на първия случай рейс с турска регистрация се блъска в тежкотоварен камион, който през това време заобикалял произшествието.

При случая е потърпевш 35-годишен мъж от "Пътна помощ ", който също е откаран в болничното заведение с политравма, само че без заплаха за живота.

На мястото на случая към момента тече оглед от полицията и пренасяне на тежките камиони от платното за придвижване. За леките коли има обходен маршрут през село Николово, а тежкотоварните изчакват в разнообразни точки по посока от София към границата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР