Пътят към ада с добри намерения и идеи е постлан.

...
Пътят към ада с добри намерения и идеи е постлан.
Коментари Харесай

Пламен Киров: Дори да се намесят сили свисше, кабинет няма да има

" Пътят към пъкъла с положителни планове и хрумвания е застлан. " Така преподавателят по Конституционно право в СУ " Свети Климент Охридски " проф. Пламен Киров разяснява пред News.bg желанието на " Демократична България " и " Продължаваме промяната " да предложат.

По думите му няма нищо неприятно в техните планове . Това, че някъде си има държавно управление на малцинството като да вземем за пример в Дания, не значи, че в България този номер ще мине. Те разчитат на това, че някои ще посъветва народните представители да не участват в пленарна зала и когато кворумът е със 121 гласа, да разчитат, че с нормално болшинство - с 61 гласа, да се образува държавно управление на малцинството. Въпросът е какъв брой дълго ще се задържи такова държавно управление,  попита проф. Киров.

Според него третият мандат за сформиране на правителство може да отиде или в Българска социалистическа партия, или в  - " Български напредък ". Проф. Киров изключва последната директория да се даде на " Демократична България " поради по време на консултациите за това кой е по-натовец и кой по-евроатлантик.

Пламен Киров добави, че консултациите за сформиране на държавно управление при президента, а конфронтационни. Добро усещане създали ГЕРБ, които се държали обичайно, макар че нямат причина да харесват и обичат президента Румен Радев. Всички останали партии обаче се държали конфронтационно.
 Третият мандат на масата на договарянията след Нова година
Третият мандат на масата на договарянията след Нова година

Аз избори през януари и февруари няма да върша

Пламен Киров посочи, че пролетта най-вероятно ще има нови предварителни парламентарни избори . " Вероятността да се образува кабинет в този парламент, в случай че не се намесят сили свисше не от небето, а от една избрана улица - " Козяк " (адресът на посолството на Съединени американски щати в София, бел.ред.), няма да има държавно управление. Дори и да се намесят такива сили, вероятността да има държавно управление е дребна ", разяснява още той.
 Изборните промени са маратон, а не тичане на къси дистанции
Изборните промени са маратон, а не тичане на къси дистанции

Начинът на гласоподаване (с бюлетини или машини) е последна фаза от повсеместен метод. Когато строите къща не стартирате от покрива, нали?!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР