Пътувате толкова често, че вече става неудобно да харчите толкова

...
Пътувате толкова често, че вече става неудобно да харчите толкова
Коментари Харесай

Как и къде да пътувате, ако сърцете ви казва Тръгни, а джобът ви казва Недей?

Пътувате толкоз постоянно, че към този момент става неловко да харчите толкоз пари за заниманието си. Или пък не сте пътували от толкоз от дълго време, тъй като ви се коства, че пътуването е станало прекомерно скъпо? Ето няколко евтини метода да пътувате.
 Без хотели, апелирам
Престоят в хотел може да се окаже една основна част от бюджета ви за пътешестване, тъй че, намерете друга по-евтина опция хато хостел, палатки или пък се възползвайте от гостоприемността на локални хора, които са склонни да приютят туристи за няколко дни и то гратис. Може пък да върнете услугата като им бъдете домакини, в случай че те дойдат на посетители във вашия град. 

 



 
Резервирайте от рано
Краят на ляото е точният миг да резервирате пътешестване за другото лято. При ранните резервации може да намерите страхотни предложения за приказни места. Така най-после ще се окаже, че сте платили оскъдна сума за грандиозна отмора. 

 

 Добави изложение

 
Купете първо самолетния билет
Ако желаете да пътувате със аероплан, с изключение на да резервирате от рано, е значимо и да намерите датите, когато цената е най-хубава. Така, да вземем за пример, може да си купите за една и съща дестинация билети за 20 евро и същите за 80 евро, само че на друга дата. Така че първо резервирайте самолетните билети, пък след това мислете за пстаналото - отпуски, хотели и прочие. 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР