Пътуващото студио на БНТ 2 започва от днес обиколката си

...
Пътуващото студио на БНТ 2 започва от днес обиколката си
Коментари Харесай

Пътуващото студио на БНТ 2 тръгва от днес в Благоевградска област

Пътуващото студио на Българска национална телевизия 2 стартира от през днешния ден обиколката си в Благоевградска област. Форматът е част от плана на Българска национална телевизия „ Парламентът на Европа 2025 “ . В продължение на 7 дни осведомителният микробус ще посети 13 градове и села в региона. Целта на пътуващата осведомителна акция е да даде опция на жителите на тези обитаеми места да научат повече за работата и целите на Европейския парламент.

Благоевград

В преносимото студио ще бъдат предавани видеоматериали за структурата и активността му, както и за съответни политики, свързани с България. Местните хора ще имат опция да изразят своята позиция за бъдещето на Европа и да зададат въпросите си към българските евродепутати.

Първите градове, в които ще спре Пътуващото студио, са Банско и Гоце Делчев. Обиколката в района ще приключи на 22 април в Благоевград, където ще бъдат и евродепутатите Андрей Новаков и Момчил Неков. Те ще се срещнат със студенти, с които ще беседват за вероятностите пред младежите и опциите за образование и професионална реализация в Европейския съюз.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР