Пътуванията за Великден ще бъдат тест за началото на новия

...
Пътуванията за Великден ще бъдат тест за началото на новия
Коментари Харесай

Пътуванията за Великден - първи тест за туризма на морето

Пътуванията за Великден ще бъдат тест за началото на новия туристически сезон по Северното Черноморие, разяснява за Българска телеграфна агенция ръководителят на Регионалната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Димитър Димитров.

Хотели в Балчик, Каварна, курортния комплекс " Албена ", село Кранево се чака да приключат ремонтите до 25 април и да отворят за празниците, само че всичко зависи от епидемиологичната конюнктура, сподели ръководителят на браншовата асоциация. По думите му към момента няма анулирани резервации от румънски туристи, само че дали ще дойдат за Великден зависи дали в страната им ще бъде отмемена коронавирус карантината. Според Димитров и в Полша има интерес към почивките по Северното Черноморие, стига епидемиологичната конюнктура да се усъвършенства.

Ако зелените коридори за имунизирани туристи бъдат отворени към 15 юни, потокът ще тръгне, като се надяваме повече летовници да се ваксинират, сподели ръководителят на районната асоциация. Той добави, че към този момент интензивно върви и търсенето на фрагменти за сектора, откакто мнозина при късия сезон предходната година са се насочили към други браншове.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР