Пътуванията и командировките ми в чужбина дори не са били

...
Пътуванията и командировките ми в чужбина дори не са били
Коментари Харесай

Милена Стойчева: Пътуванията и командировките ми в чужбина дори не са били достатъчни

Пътуванията и командировките ми в чужбина даже не са били задоволителни за реализирането на амбициозната стратегия. Ако не го създадем в този момент, изгубваме всички благоприятни условия, съобщи министърът на нововъведенията и растежа в оставка в отговор на журналистически въпрос в Министерския съвет по какъв начин се усеща, като чува упреци, че доста пътува.

Стойчева дефинира тези мнения като несериозни и съобщи, че това не може да бъде тематика на диалог, изключително за индивида, който има съществена отговорност да развива опциите за представянето на България в чужбина и основаването ѝ на ново лице. Истински имам вяра, че страната има доста огромен капацитет, изключително в областта на новите технологии и на хората, които имат гении, сподели Стойчева. Като министър на нововъведенията и растежа, който дава отговор за привличане на вложения, считам, че мога доста добре да показва България, акцентира министърът в оставка.

В отговор на въпрос знае ли си оценката като министър, тя отговори, че е поела отговорност и ангажимент към една стратегия, която извършва и сега. За нас нашето осъществяване на програмата е много положително. " Работим с доста висок стандарт. Не знам каква е оценката ", сподели Стойчева. Тя акцентира, че тя и екипът ѝ са си сложили доста високи условия.

За мен присъединяване в този кабинет беше обвързвано с това да поема гражданска позиция и да отговоря на потребността да имаме отговорно държавно управление, което да поддържа България в развиването ѝ. Водя се от тази цел и задача. В някакъв смисъл усещам това като гражданска позиция и отговорност, съобщи министърът на нововъведенията в оставка, съобщи Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР