Пътуването във времето като че ли стана модерно. Все повече

...
Пътуването във времето като че ли стана модерно. Все повече
Коментари Харесай

Селфи от бъдещето: Жена се върна от 3800 г., за да разкрие, че…

Пътуването във времето сякаш стана съвременно. Все повече хора започнаха да настояват, че са били в далечното бъдеще и са видели гибелта на нашия свят подобен, какъвто го познаваме. Повечето от тях настояват също, че са взели участие в секрети държавни опити и задачата им е била да документират и схванат какво ще ни показа. Те демонстрират размазани и замъглени фотоси, направени персонално от тях по време на "разходката ".

Такъв е казусът и с последния завърнал се от бъдещето. С тази разлика, че този път той в действителност е тя.

Жена на име Бела, самопровъзгласила се за странник във времето излезе от сенките, с цел да разкрие пред света дълбоките, тъмни секрети на опитите за пътешестване във времето, които се случват без наше познание.

За да потвърди истинността на своите изказвания тя сподели фотоси, направени от самата нея, на които е запечатала светът, какъвто ще бъде през 3800 година.

Видео, в което дамата прави своята необикновено странната изповед беше качено в YouTube от канала за паранормални събития и истории ApexTV.

Във видеоклипа, озаглавен "Пътешественик във времето направи това селфи през 3800 година… " лицето на дамата е замазано, а гласът ѝ изменен, само че най-невероятното и завладяващо в това видео не са фотосите, а нещата, които дамата споделя.

Бела, която твърди, че се намира в Албания, разкрива мемоари за "тайни технологии и пътешестване във времето ".

Тя споделя за срещата си с беларуския физик Александър Козлов — мъжът разгадал тайната на пътуването във времето. Именно той я изпратил в далечната 3800 година благодарение на машина на времето, направена от него.

"Усетих доста мощно електричество, което мина през цялото ми тяло. Всичко пред мен и към мен беше черно ", споделя за прекарването дамата, направила си селфи в бъдещето.

"Когато отворих очи, чаках да видя ново прелестно място с хубави дървета, летящи машини, само че видях разрушени здания, трупове на хора, унищожени машини и роботи — всичко беше в руини ", споделя тя и добавя: "Този малоумен човек ме изпрати в извънредно време. Много извънредно време, тъй че беше доста грозно и извънредно място. "

"Започнах да се разхождам из руините, с цел да направя фотоси, които да послужат като доказателство при завръщането ми. Александър даже не си бе и помислял, че аз имам телефон с камера, когато ме изпрати в бъдещето през 2007 година По това време тези телефони не бяха толкоз публикувани както в този момент ", изяснява тя по какъв начин е направила фотографията.

На нея се виждат брадичката и устните на жена, която стои на фона на няколко футуристично изглеждащи структури и светлини в далечината.

По време на своето престояване в бъдещето тя схванала, че всичко ще бъде унищожено от роботи. Те ще имат човешки черти на лицето, железни скелети и силиконови ръце.

Роботите ще бъдат безпощадни.

Думите на дамата, както и на всички преди нея, не бяха признати на съществено от научните среди, защото, съгласно тях, хората не разполагат с технология, с която могат да се придвижват във времето.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР