Пътуването със самолет не е за всеки, но не защото

...
Пътуването със самолет не е за всеки, но не защото
Коментари Харесай

Забраниха на тиктокър да се качи в самолет, а причината е повече от абсурдна

Пътуването със аероплан не е за всеки, само че не тъй като на някои хора им прилошава и така нататък, а тъй като са прекомерно... високи. Поне това е историята на известния 24-годишен тиктокър Бо Браун, чийто растеж е меко казано величествен – цели 216 см.

Бо не е срещал проблеми поради растежа си, само че това се трансформирало, когато букнал самолетни билети и си избрал място до изхода. Той обаче не запомнил да заяви авансово на самолетната компания една детайлност – височината си.

Виж още: 16-годишен влиза в пандиза за 5 години, желал да взриви постройка в Minecraft

В деня на бординга Бо бил помолен от чиновниците да напусне самолета, тъй като мястото му не било пригодено за човек с неговия растеж. 

Оказало се, че колената на Бо били компактно опрени в предната седалка и му било мъчно въобще да се движи. От авиолинията се извинили на Бо,  тъй като се наложило да го смъкват, само че му предложили друго място в първа класа. 

Бо е тотална звезда в Instagram, където има над 50 млн. лайкове. Той снима ежедневните си инциденти с GoPro камера на челото си и точно това показва една много по-различна позиция към живота. Той има проблеми с влизането на разнообразни места, които сякаш са за всеки. Дано в никакъв случай не му се постанова да се качва в Golf 2, тъй като даже качването в по-голяма кола е съществено приключение за Бо.

Виж още: Какво се случва с красивата скандалджийка Семира от " Игри на волята "?

Изображение: https://www.instagram.com/bigbeaubrown/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР