Пътуването с малко бебе и особено с новородено е голямо

...
Пътуването с малко бебе и особено с новородено е голямо
Коментари Харесай

Въвеждат ново удобство за кърмещите майки, които пътуват


Пътуването с малко бебе и изключително с новородено е огромно тестване. Никой не знае това по-добре от майките, които се постанова да го кърмят . Създаването на улеснения в това отношение е доста мъчно на обществени места, само че има вяра тази наклонност да се промени. Първи в устрема да създадат пътуването на кърмещите майки по-комфортно се включват летищата по света. Много скоро те ще бъдат оборудвани с комфортни персонални кабинки, където майките ще могат да отделят повече внимание на храненето на бебето си.

Идеята идва от интернационалните сдружения на шефовете на летищата по света. За в допълнение облекчение на пътуващите кърмачки ще се предлага евакуиране на специфична апликация за смарт телефони, която ще демонстрира къде навръх всяко летище е ситуирана кабинката за кърмене. Тя ще разполага и с условия за прилагане на помпи за кърма за облекчение на по-нататъшното пътешестване на майката и бебето й .

Информацията идва доста в точния момент, в миг, в който необятно се дискутира правото на майките да кърмят свободно децата си на публични места и неналичието на условия, позволяващи това да става по-бързо и с по-малко дискомфорт.

Възможността на кърмачките да кърмят елементарно бебето си пътувайки

има и спомагателен плюс. По време на пътешестване имунната система на бебето се сблъсква с болестотворни сътрудници, с каквито до момента може и да не е имала контакт. В такива условия майчиното мляко е най-подходящият източник за бързо доставяне с антитела за безвредното обезвреждане на микробите . При неналичието на улеснение за кърмене доста майки са принудени до момента в който пътуват да хранят бебето си с адаптивни млека, които не подсигуряват сходна опция.

Свързани публикации.. Кърмене, препоръки преди първата среща 0 Храни, които е добре кърмачките да заобикалят 1 Кърменето и имунната система на бебето. Кърменето с Ася Демирева 0

За момента пространства за кърмене са налични на доста летища в Съединени американски щати, само че се чака бързото им разпространяване и на други места по света, както и към зоните на игрища, лечебни заведения и други публични уреди.

Инициативата се приема доста добре от майките като знак за поддръжка в миг, в който те най-силно се нуждаят от нея. Кога благородната самодейност ще даде резултат и у нас – следва да забележим.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР