Пътуването на Кели Стафорд до Супербоул 2022 не мина толкова

...
Пътуването на Кели Стафорд до Супербоул 2022 не мина толкова
Коментари Харесай

Съпругата на Матю Стафорд, Кели, разкрива своя кошмар за Супербоул: „Бях нещастна“

Пътуването на Кели Стафорд до Супербоул 2022 не мина толкоз безпрепятствено, що се касае за нейния брачен партньор, куотърбека на Рамс Матю Стафорд.

В неотдавнашен епизод на нейния подкаст „ The Morning After “ Кели си спомни, че се е чувствала „ нещастна “ и е тежала съвсем 90 паунда през сезон 2021-22 година – когато Стафорд изведе Рамс до победа с 23-20 против Синсинати Бенгалс в Super Bowl LVI на 13 февруари.

„ Имах възприятието, че бях толкоз нервозен през тази година на Супербоул [2022] за Матю. Всеки мач не можех да задържа нищо “, сподели Кели, като акцентира, че през този сезон имаше нараснал напън и упования. „ Бях трагичен. Бях трагичен. Мисля, че тежах 90 паунда.

Кели обясняваше, че избрани сезони на NFL са се почувствали по-релаксиращи от други, до момента в който разговаряше с Емили Мейфийлд, брачна половинка на куотърбека на Buccaneers Бейкър Мейфийлд, който беше посетител в нейния подкаст.

„ Каква буря би трябвало да е било това за теб “, сподели Емили, на което Кели отговори: „ Поглеждайки обратно, беше просто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР