Пътуването е свързано с 24 май и с участие в

...
Пътуването е свързано с 24 май и с участие в
Коментари Харесай

Председателят на Национално Движение Русофили и ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ Николай Малинов е на посещение в Русия

Пътуването е обвързвано с 24 май и с присъединяване в научна конференция в гр. Перм на тематика „ Европа – Азия. Диалог на цивилизациите “, проведена от непрекъснато настоящата дискусионна площадка към съветския парламентарен Европейски клуб.

В първия ден на своето посещаване Николай Малинов организира редица срещи, измежду които се откроява тази с Юрий Валентинович Пилипсон – шеф на Четвъртия Европейски департамент (Балкански) на Министерството на външните работи на Русия. На срещата бяха разисквани редица въпроси, измежду които ориста на съветските монументи в България, интернационалната конюнктура в подтекста на специфичната интервенция в Украйна, както и опциите за възстановяване на културния, стопански и нравствен продан сред двата приятелски нации и страни. Г-н Пилипсон посочи обстоятелството, че измежду всички страни членки на Европейски Съюз и НАТО публичната поддръжка по отношение на Русия в България е най-висока. От своя страна Николай Малинов удостовери, че Русофилите и техните многочислени организации в България не престават гордо да носят знамето на нашата дружба и да приказват и отстояват своята гражданска позиция в интерес и на двата приятелски народа по всички вероятни способи.

Господин Малинов организира също по този начин срещи с представители на държавната осведомителна организация РИА „ Новости “ и уеб страницата „ Балканист “, на които се контракти да бъдат открити техни представителства в България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР