Пътуването е напълно естествена част от живота на всички хора,

...
Пътуването е напълно естествена част от живота на всички хора,
Коментари Харесай

Аутфити за пътуване за модерния мъж

Пътуването е изцяло естествена част от живота на всички хора, без значение дали приказваме за ваканции, разходки до града или бизнес ангажимент. Истината обаче е, че всяко едно пътешестване изисква друг метод от наша страна, що се отнася до багажа и облеклата, които би трябвало да подготвим. Това зависи и от дължината на пътуването, както и от метода, по който ще го създадем - транспортното средство, което ще използваме.

 
Как да се облечем за отмора отвън града
Ако ви следва пътешестване с кола през уикенда, някъде отвън града, най-добре е да заложите на готино, само че и комфортно облекло, позволяващо да се чувствате добре зад кормилото. Особено в случай че ви предстоят часове в шофиране. Изберете облекла от всекидневен вид, които са направени от естествени нишки и могат да всмукват потта. Отлична работа ще ви свърши общоприета памучна тениска в безпристрастен цвят, която не притегля топлината. Комбинирайте с чифт джогинг обувки, които придават лекост на придвижването.

Добра концепция е да изберете чифт комфортни кецове от сбирката на Nike във за летния сезон. Добавете и худи, което ще поддържа прохладата на аутфита и което можете да облечете, слизайки от колата, а на открито е по-студено.

 
Какво да носим при отмора със аероплан?
Преди всичко останало, намерете си куфар с забавен дизайн, който елементарно можете да разпознаете на пътеката за багаж при кацане. А що се отнася до облеклото, заложете на ежедневни панталони вид “чино ”, тениска, яке и кецове. Изберете панталоните в цвят, който е резистентен на прахуляк и нечистотия, да вземем за пример - черно, тъмносиньо или каки. Съчетайте с тениска с щампа от сбирката на, добавяйки и блейзър в подобаващ цвят.

Що се отнася до обувките, заложете на типичен бели или черни кецове, или някакъв различен вид спортни обувки, които си пасват с уличното облекло. Ако желаете да придадете празнично лъчение на визията си, използвайте аксесоари като федора или шапка вид “свински къс ”. Не забравяйте и комфортна чанта, в която да пазите пари и скъпи движимости. Ако разполагате и с пъстър състезателен часовник, с него визията ви ще бъде съвършено допълнена.

 
Как да се облечете за бизнес пътешестване?
Когато ви следва пътешестване по бизнес, добре е да имате поради два аспекта на облеклото си - да е задоволително комфортно, само че и задоволително публично за срещата, която следва. Със сигурност тук багажът би трябвало да е малко. Една от вариантите за това е кожена “лекарска ” чанта, която е задоволително елегантна и подобаваща за сходно пътешестване. Възможно е костюмът да е леко неуместен, само че можете да го замените с панталон с немачкаща се материя във фиктивен цвят или типичен принт като райе, класическо сако в тъмносиньо и риза “Оксфорд ”, разкопчана на първото копче. Това ще ви помогне да се насладите на една по-спокойна атмосфера.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР