Пътуването е едно от най-смислените преживявания в живота. Това е

...
Пътуването е едно от най-смислените преживявания в живота. Това е
Коментари Харесай

7-те града, които "трябва да посетите, преди да умрете"

Пътуването е едно от най-смислените прекарвания в живота. Това е опция да видите света по друг метод и да опознаете нови култури.

Но кои са градовете, които би трябвало да посетите, преди да умрете? Попитани са повече от 50 запалянковци, специалисти и сътрудници за техния избор №1.

1. Париж, Франция

 width=

D. Lentz | Getty Images

Париж, градът на светлината, беше безапелационен любимец.

" Обичам атмосферата, културата и цялостното сантиментално лъчение ", споделя Сюзън Шерън, създател на услугата за обмисляне на първокласни пътувания Couture Trips. Палаинките и кроасаните обаче са едвам дребна част от това, което градът може да предложи.
Париж е основан за разходки и вълшебни гледки, без значение дали става дума за Айфеловата кула, Лувъра или по-малко известни места като Музея на оранжерията, където можете да видите огромна сбирка от фрески на Моне.

Обичате да пазарувате? Отправете се към изключителните бутици на Île Saint-Louis. На меден месец? Направете сантиментален круиз по спокойния канал Сен Мартен.
 

2. Рим, Италия

Историята на Вечния град го прави в действителност специфична дестинация.

" Посещението на Ватикана и Сикстинската шапка би трябвало да е в листата ви, тъкмо преди този момент да се отдадете на паста с бутилка вино Brunello di Montalcino ", споделя Кейли Къркпатрик, създател на услугата за обмисляне на пътувания The Shameless Tourist.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР