Пътуване по мъките - в това се превърна опитът на

...
Пътуване по мъките - в това се превърна опитът на
Коментари Харесай

Пътуване по мъките: Три рейса смениха пътници, за да стигнат до Варна

Пътуване по тъгите - в това се трансформира опитът на пасажери да стигнат от София до Варна с рейс. Три автобуса на " Етап Груп " не съумяха да превозят хората до крайната им цел поради повреди - счупили се първият, вторият и третият рейс. Едва четвърти взел пасажерите от Антоново и ги закарал във Варна.

Премеждията на пасажерите стартират в 9 сутринта на столичната автогара, когато рейсът би трябвало да тръгне за Варна.
Александър: Първо в София излъгаха, съгласно мен, че рейса е негоден, което не беше правилно, тъй като той се движеше. След това се реалокира. След това трябваше да пристигна различен рейс в 9:30. Очевидно не беше в ред, тракаше, скърцаше и т. н.
Вторият рейс закъсал преди Ботевград. Чакали трети съвсем 40 мин.
Олга: Шофьорите просто споделиха, че би трябвало да разберем, че това са зимни условия, че на всеки се случва, това беше обяснението.
Наш екип посрещна пасажерите във Велико Търново. С изумления установихме, че водачът на третия рейс се беше заел да го ремонтира, като в това време обясняваше, че не знае какво се е случило.
Шофьор: Аз не съм сменял. На мен ми споделиха и аз пристигнах.
Българска национална телевизия: Често ли се случват такива проблеми механически с автопарка ви?
Шофьор: Не
Българска национална телевизия: Вече към 2 часа закъснява пътуването на хората
Шофьор: Е, аз какво да направя.
Следва още една непредвидена спирка по пътя на Антоново, където пасажерите са натоварени на четвърти рейс.
Александър: Обезщетение би трябвало да има, тъй като по този начин не става и в Евросъюза би трябвало да се научат някои хора по какъв начин се работи. Изобщо не сме сигурни и спокойни, където и да пътуваме, тъй като съгласно мен върху тези компании и автобусни транспорти няма никакъв надзор механически.Олга: Пътуваме постоянно с тази компания. Случваше се преди, само че чак по този начин, че да сменим три рейса, не се случваше до в този момент. Виктория: Аз от Германия пристигам, че стигнах по-бързо в сравнение с от София до Шумен, не мога да стигна. Това не е обикновено. Това го няма на никое място в целия свят.
За Българска национална телевизия от компанията споделиха, че на следващия ден ще могат да дадат отговор за какво неизправни рейсове са тръгнали на път.В 18 и 50 четвъртият рейс съумя да доближи до бленуваната дестинация и многострадалните пасажери слязоха на автогарата във Варна.
Георги: Това е просто традиция, пътувам много постоянно с тях и в случай че ви кажа през какъв брой дни има и няма надали някой ще бъде сюрпризиран.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР