Пътуване, което ще се помни цял живот, спечели млада двойка.

...
Пътуване, което ще се помни цял живот, спечели млада двойка.
Коментари Харесай

След плащане с Visa на Fibank в Billa: Млада двойка спечели незабравимо пътуване за финала на световното

Пътуване, което ще се помни цялостен живот, завоюва млада двойка. Женя Вангелова е огромният победител от настояща акция на Visa с Billa за Световното състезание по футбол в Катар - пакет за двама за Световното състезание по футбол 2022 в Катар, който включва самолетни билети за двама до Доха, четири нощувки в 5-звезден хотел; два билета за мача за третото място на Световното състезание и два билета за финалния мач на Световното състезание.

Щастливците ще могат да се насладят и на други прекарвания в екзотичната дестинация и да опознаят богатата локална просвета.

На Летище „ София “, преди полета за Доха, Женя споделя, че въобще не е предполагала, че има късмет да се окаже печеливша, до момента в който един ден не й звънят с новината, че отпътува за Катар и може да вземе обичания човек.

„ Няма по какъв начин да чакам, тъй като просто съм си пазарувала в Billa, платила съм с картата и един ден ми се обадиха от Fibank. За мен беше доста ненадейно и доста радостно “, описа разчувстваната дама.

Двамата с Иван са безапелационни, че на финала желаят да викат за Аржентина, макар че той персонално при започване на Мондиал 2022 се надявал Португалия да излезе победител.

Красимира Райчева от Visa България пожела на щастливата двойка хубаво изкарване и да не престават да употребяват Visa в своите разплащания.

Никола Бакалов – Главен изпълнителен шеф и Председател на УС на Fibank, подари на Женя монета „ Ангел пазител “. Именно техен клиент е щастливката, която направила късметлийското заплащане с карта на Fibank.

„ Има неповторими отстъпки за българските картодържатели и вие сте една от тях. Благодарение на потреблението на тези платежни принадлежности имате на тази чудесна премия. На добър път, прелестно превозване и продължавайте да употребявате услугите на Visa и ПИБ “, прикани той.

В подмяна на подаръка Женя Вангелова даде обещание, че ще прати фотоси от пътуването.


















21:00 14/12 21:00 13/12






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР