Пътуваме до САЩ без визи!? Включването на България в Програмата

...
Пътуваме до САЩ без визи!? Включването на България в Програмата
Коментари Харесай

Пътуваме до САЩ без визи!?

Пътуваме до Съединени американски щати без визи!? Включването на България в Програмата за безвизово пътешестване на Съединени американски щати разискаха служебният министър на външните работи Иван Кондов и изключителният дипломат на Съединени американски щати в България Кенет Мертен. 

„ Включването на България в Програмата за безвизово пътешестване на Съединени американски щати е от извънредно значимо значение и ще показва стратегическия темперамент на връзките сред нашите две страни “, сподели Кондов.

До края на годината ще стартира осведомителна акция, ориентирана към повишение на публичната информираност.

Целта на акцията е намаление на % на отводите, което е нужен аршин за унищожаване на визите

„ Подкрепяме България във всички старания, които се поставят от страна на държавното управление, с цел да бъде присъединена страната към Програмата за безвизово пътешестване. Неотдавна държавното управление на България реализира огромен прогрес, като назначи народен координатор, сподели при започване на годината Майкъл Дж. Гриър, общоприет консул на посолството на Съединени американски щати в България.

По време на срещата са наранени и предпочитани районни и световни въпроси.

SafeNews напомня, че жителите на Франция, Германия, Италия, Япония, Сингапур и Испания могат да се насладят на безвизов достъп или достъп с виза при идване до невероятните 194 дестинации по света.

Това е най-високият брой, регистриран откогато Henley Passport Index стартира да наблюдава световните свободи на пътешестване.

Индексът е основан от основаната в Лондон консултантска компания за световно поданство и престояване Henley & Partners. Те употребяват изключителни данни от Международната асоциация за въздушен превоз (IATA).

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР