Пацо от Big Brother си остава една от най-култовите БГ

...
Пацо от Big Brother си остава една от най-култовите БГ
Коментари Харесай

Секс с фенки и най-голямото му постижение: Пацо от Big Brother 15 години по-късно

Пацо от Big Brother си остава една от най-култовите БГ риалити звезди. Неговите любовни случки с Пеньо, който имаше задача да се показва за жена, станаха пословични. След като обаче разбра, че Пеньо е мъж, отношението на Пацо внезапно се промени.

Какво обаче се случва през днешния ден с Пацо? Ами, доста неща, за които Vbox7 научи персонално от момчето от Гълъбово. Съвсем скоро Пацо ще навърши 40 години, само че споделя, че прелива от сила, страсти и е цялостен с фантазии. Горд е с специалността си, а точно, че е шеф на дневен център за деца с увреждания в родния му град. " Това е попрището ми, първото ми висше обучение. Чувствам се зареден и потребен. Благодарен съм, че Бог ме е дарил със постоянна и здрава душeвност, тъй като моята работа не е за всеки ", сподели пред камерата ни Пацо.

Виж още: Нова година, нова специалност! Паулина от " Игри на волята " стана стюардеса

Пацо споделя, че хората към момента го разпознават по улиците, стопират го и се закачат с него. " С почитателите се срещам в нощните заведения, някои са ми падали на колене, целуват ми ръка, споделят ми, че съм властник. Имам занимателни истории ", споделя още Пацо, само че славата не му е приоритет.

Грижи се за щерка си Никол, която ще стане на 6 години тази година. " Постоянно си е при мен, имаме специфична връзка с нея. Никол е най-голямото ми достижение ", показа Пацо.

Виж още: След драмата с Кобрата: Андреа се концентрира върху работата, наскърбиха я грубо онлайн

Вечната тематика към Пацо обаче си остава... Пеньо. За него той не крие, че първоначално малко се е заблудил, тъй като и другите участници в шоуто го мислели за жена. " След няколко дни чух всякакви диалози, някои заподозряха, че е мъж и се усетих ", спомня си Пацо. Не се дефинира за хомофоб, няма нищо срещу хората с друга полова ориентировка. 

Изключвайки късата задявка с Пеньо, Пацо се е радвал на сериозен интерес от фенките. Не крие, че е спал с някои от тях и твърди, че е не запомнил броя, само че " много пъти " се е случвало. 

Виж още: Лукс да има! Светлана Гущерова отново на отмора, разноски обувки за 2 бона

Изображение: https://www.facebook.com/panaiot.kuchukov 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР