Пациентопотокът лека-полека нараства - това е нормален процес, епидемията има

...
Пациентопотокът лека-полека нараства - това е нормален процес, епидемията има
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков за ваксините: Защо ще те чипират, с какво си важен за някого?

Пациентопотокът малко по малко нараства - това е естествен развой, епидемията има своята логичност. Това съобщи пред NOVA.

Той разяснява и слабата имунизация и недоверието на хората. Според него от години доверието сред лекарската колегия и пациентите е торпилирано. „ Има един развой, който тече от времето на мракобесния комунизъм, който набива чеп сред моята колегия и пациентите. Дойдоха комунистическите промени, които и до ден сегашен ни морят. Тогава лекари, като мен, трябваше да приказват с пациентите за пари и това разрушава доверието. После се появи тази рецесия, която персонално някогашният министър председател менажира и персонално донаби този чеп сред нас лекарите и пациентите със основаването на 7 щаба, 8 други структури, с чисто политически решения, идващи от щаба ”, съобщи Ненков. „ Не ни имат вяра. Хората не се питат за какво управляващите ще имат сметка да изкарват данни с доста болни и доста умряли. Защо ще те чипират, с какво си значим за някого? ”, разяснява докторът.
 Д-р Мирослав Ненков: Кризата с ковид не се ръководи експертно Д-р Мирослав Ненков: Кризата с ковид не се ръководи експертно
Кризата с ковид не се ръководи експертно. Това съобщи в студиото на „ Тази неделя “ някогашният здравен министър Мирослав...

По думите му, има лекари, които отхвърлят да влязат в Коронавирус отделенията. „ Защо да се жертват? Кой ще ги задължи? Заради премиера Янев ли? ", попита той. „ Вирусът се предава елементарно, може да се изкара тежко. Вече има ваксини, имаме опит с тях. Те не са толкоз тежки и страшни. Вероятността имунизацията да направи вреда е доста по-малка от тази да ни даде изгода ", добави той.

Според него не могат обособени гилдии и хора да бъдат задължени да се ваксинират. „ Или се задължават всички, или не. Няма задоволително самоуверен водач, който обаче да каже, че имунизацията става наложителна ", сподели доктор Ненков.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР