Пациентка на 92 години е претърпяла успешна операция в Общинската

...
Пациентка на 92 години е претърпяла успешна операция в Общинската
Коментари Харесай

92-годишната баба Еми претърпя успешна операция, медици й же...

Пациентка на 92 години е претърпяла сполучлива интервенция в Общинската болница във Велинград, откакто дълго време е търпяла образувание до едното си ухо, което кървяло и довело дамата до анемия. Това оповестяват от лечебното заведение, като допълват, че интервенцията е предходна добре, а старата жена към този момент се възвръща. Всички от екипа й се радват и й желаят здраве и дългоденствие.

Ето и обявата от пресотдела на болничното заведение:

Да пожелаем на 92-годишната баба Еми от Велинград бързо възобновяване, здраве и дългоденствие! Възрастната жена от няколко месеца е с кървяща групировка под и зад ляво ухо, с размери към 5- 7 см. Формацията нарушава комфорта на пациентката, а от непрекъснатото кървене получава болнав синдром. След приемане в Хирургично поделение на МБАЛ- Велинград е направена консултация с кардиолог и се пристъпва към оперативно лекуване /01.06.21г./. Благодарение на екипите на Хирургично поделение и ОАИЛ, интервенцията е сполучлива. При баба Еми протича равен следоперативен интервал, а нейното положение непрестанно се наблюдава.
Дисциплинираност, професионализъм, отговорност, екипност и увереност са качествата, които нашите експерти имат и които са водещи в непрестанната битка за избавяне и запазване на човешкия живот!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР