Пациентка, която е преборила COVID, нарисува картина с очите на

...
Пациентка, която е преборила COVID, нарисува картина с очите на
Коментари Харесай

Жена, преборила ковид, нарисува лекарските очи

Пациентка, която е преборила Коронавирус, нарисува картина с очите на лекарите герои. Това стана ясно от обява в формалната Facebook страница на столичната болница " Софиямед ". 

" Истински покъртителен подарък в дните след Коледа от пациентка, подписала се като Наташа, получи екипът ни - прелестна картина, която е посветила на медиците. Платното изобразява покрито женско лице, на което се виждат единствено две красиви очи ", описват от лечебното заведение.

Към картината е добавено и писмо с прочувствени думи.

" Едни положителни очи, които подаряват с вяра, че всичко ще бъда наред, които изтриват страха. Уморени очи, само че в това време изпълнени с безчовечен сили, решени да се борят до дъно за всяка глътка въздух, за всеки идващ пациент. Няма по какъв начин да помните всички пациенти, които сте излекували, само че всеки един от нас ще си спомня постоянно за Вас и Вашите сътрудници - ГЕРОИТЕ, които ни подариха шанса да преминем и да продължим своето странствуване - живот... С признателност за всичко! ", гласят прочувствените редове от писмото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР