Пациентите, нуждаещи се от спешно лечение, стават все по-болни в

...
Пациентите, нуждаещи се от спешно лечение, стават все по-болни в
Коментари Харесай

Пациентите стават все по-болни в спешното отделение, тъй като грижите в коридора стават рутина, предупреждава топ лекар

Пациентите, нуждаещи се от незабавно лекуване, стават все по-болни в незабавното поделение, защото грижите в коридорите стават рутина, предизвести старши доктор довечера.

Тъй като лечебните заведения на NHS в Обединеното кралство не престават да се борят да освободят задоволително кревати, тези, които посещават незабавна помощ, постоянно са принудени да чакат в коридорите, от време на време с часове, до момента в който бъдат настанени. Това прави по-възрастните пациенти по-специално податливи на рани от залежаване и делириум, споделят лекарите.

Д-р Вики Прайс, незабавен медицински съветник към Liverpool University Foundation Foundation, предизвести, че грижите в коридора към този момент са „ рутинна процедура “ в тази обстановка единствено се чака да се утежни тази зима, когато отделите за незабавна помощ нормално са под по-голям напън.

Медикът, който е новоизбран президент на Дружеството за остра медицина, сподели: „ Ние предупреждавахме за заплахите от грижите в коридора съвсем през цялата година и фактът, че това продължава толкоз д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР