Пациентите, настанени за лечение в УМБАЛСМ Н.И. Пирогов“ след инцидента

...
Пациентите, настанени за лечение в УМБАЛСМ Н.И. Пирогов“ след инцидента
Коментари Харесай

Пирогов: Пациентите от инцидента на Струма са в добро състояние

Пациентите, настанени за лекуване в УМБАЛСМ " Н.И. Пирогов “ след случая на автомагистрала " Струма “, са в устойчиво и положително общо положение, оповестяват от пресцентъра на болничното заведение.

" В момента в Клиниката по изгаряния и пластична хирургия има 4 заболели, които прекараха нощта в сходство с упованията на медицинския личен състав на болничното заведение. В Клиниката по неврохирургия е настанен един пациент със строшаване на два гръбначни прешлена, чиято интервенция бе осъществена по-рано тази седмица ".

Хирургичната намеса на гръбнака е сполучлива и възстановителният развой на пациента е без затруднения, споделят от " Пирогов ". Същият пациент е претърпял и сполучлива интервенция на подбедрицата в Клиниката по ортопедия и травматология още на 23.11.2021 година

Двама оживели от случая на автомагистрала " Струма “ бяха изписани от през вчерашния ден и с медицински превоз на Република Северна Македония отпътуваха към родината си. В началото на идната седмица следва поетапното изписване и на останалите пациенти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР