Пациентите и посетителите на болницата бяха принудени да отделят 146

...
Пациентите и посетителите на болницата бяха принудени да отделят 146
Коментари Харесай

Гневът, тъй като скандалът с паркирането на NHS се задълбочава с пациенти, които харчат 146 милиона паунда

Пациентите и посетителите на болничното заведение бяха принудени да отделят 146 милиона паунда за паркиране на коли предходната година – голямо нарастване от 50% единствено за 12 месеца.

Тори бяха упрекнати в налагането на „ налог върху грижите “, откакто не съумяха да изпълнят обещанието си в манифеста за преустановяване на несправедливите такси за паркиране. Това значи, че към £400 000 са били изразходвани дневно в Англия, демонстрират данните.

В същото време таксите, плащани от болничния личен състав, скочиха осем пъти от £5,6 милиона през 2021/22 до £46,7 милиона през 2022 година /23 - провокира предизвестия, че разноските може да накарат медиците да изоставен. Увеличението пристигна, откакто таксите, които бяха анулирани по време на пандемията от Covid, бяха върнати през март.

Университетските лечебни заведения Ковънтри и Уорикшър NHS Trust - където коства 3,60 английски лири за паркиране до един час - се нахвърлиха в най-голям приход от паркиране. Той е спечелил £5,2 милиона от паркиране на пациент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР