Пациенти, лекувани от Covid-19 в столичната болница "Пирогов", излязоха на

...
Пациенти, лекувани от Covid-19 в столичната болница "Пирогов", излязоха на
Коментари Харесай

Протест пред Пирогов в защита на лекарите, искат извинение от Кацаров


Пациенти, лекувани от Covid-19 в столичната болница "Пирогов ", излязоха на митинг пред постройката на лечебното заведение в поддръжка на екипа на доцент Петър Атанасов. Те желаеха опрощение от екипа на служебния здравен министър за изказванията, че са фиктивни пациенти на болничното заведение. Пред репортера на БНР обясниха, че са подготвени още веднъж да излязат на митинг.

Протестиращите считат, че има опити доцент Атанасов да бъде изработен жертва на политически боричкания.



"В момента Здравната каса не изплаща пътеки. Това е безусловно подвеждане. Доц.Атанасов желаят да го създадат една косвена жертва в някакви политически боричкания, в някакво изчегъртване, което в този момент е доста съвременно сега, само че нямам доказателства, не мога да го потвърдя. Обществото остава с убеждението, че ние сме някакви престъпни видове, които сме се подписали и сме източили Здравната каса ние, пациентите, което е доста неуместно изказване. Ако не получим опрощение, аз мисля един предприемчив комитет от пациенти да създадем за отбрана на лекарите от този произвол и да желаяме оставката на министъра ".

"Прекрасни лекари, прелестни сестри, прелестни санитари. Имаше доста и по коридора заболели хора ".

"В момента се прави безочливост. Търси се метод да бъде отхвърлен свестният човек, лекарят, доцентът Атанасов, с цел да може да се в профил и ръководителят на инстиута "Пирогов ", с цел да може да се назначи някой различен. Това е истината ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР