Пациент се оплака от грубо отношение от лекар в МБАЛ

...
Пациент се оплака от грубо отношение от лекар в МБАЛ
Коментари Харесай

Лекар от МБАЛ "Света Анна" във Варна преглежда с 1,9 промила алкохол

Пациент се оплака от жестоко отношение от доктор в МБАЛ " Света Анна " във Варна. 51-годишната Радостина Стоянова, която се бори с раково заболяване, получава кървене. Съпругът ѝ се обажда на тел. 112, а те го насочват към Спешния център в града.
 
Дамян Стоянов описа в ефира на NOVA TV, че лекарят, който приема и преглежда жена му в Спешния център е бил пийнал. " Още с влизането ми направи усещане грубото му отношение. Жена ми не можеше да приказва и желаех аз да обясня случилото се. Той не ме слушаше. Задаваше несъответстващи въпроси, а когато стана от стола - залитна ", изясни Стоянов.
 
Съпругът се обажда още веднъж на тел. 112, откъдето го свързват с полицията и пращат екип в лечебното заведение. При инспекцията дрегерът регистрира 1,9 промила алкохол. Кръвна проба на лекаря не е направена.
 
Радостина Стоянова е призната в отделението. Жената е оперирана и се усеща добре. " Не е обикновено да ни лекуват пияни лекари ”, сподели още брачният партньор.
 
От управлението на МБАЛ " Света Анна " Варна са разпоредили неотложно да бъде осъществена вътрешна инспекция по случая. Установено е нарушаване на трудовата дисциплинираност и ще бъде наложено съответно административно наказване.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР