Пациент с рак, на когото са му били дадени месеци

...
Пациент с рак, на когото са му били дадени месеци
Коментари Харесай

Пациент с рак, на който му остават месеци живот, сега е без заболяване благодарение на бързата мисъл на хирурзите

Пациент с рак, на който са му били дадени месеци живот, към този момент има всичко ясно, откакто пионерската хирургия избави живота му.

Дан Годли получи най-лошата допустима вест, откакто беше диагностициран с рак на панкреаса. 30-годишният мъж стартира курс на химиотерапия две седмици откакто му беше сложена опустошителната диагноза, само че за жалост сканирането сподели, че туморът е завит към огромна артерия, което прави лекуването прекомерно рисково.

Държавен чиновник Дан тогава трябваше да има рядко лекуване, което унищожава раковите кафези с електрически ток, известно като необратима електропорация. Но до момента в който той беше на операционната маса, лекарите взеха решение вместо това да извършат извънредно рядка процедура - която включваше цялостно премахване на органа.

Заедно с панкреаса, панкреатектомията включваше също премахване на жлъчния мехур и жлъчния му канал. Хирургията е извънредно рядка и преди не е открито, че има резултат върху преживяемостта при рак, с малко налич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР