Пациент преби личния си лекар в София, който се опитал

...
Пациент преби личния си лекар в София, който се опитал
Коментари Харесай

Пациент преби личния си лекар в София

Пациент преби персоналния си доктор в София, който се опитал да изясни на болния мъж, че няма по какъв начин да му даде направление за бъбречна трансплантация.

На 22 март към 10 часа бях нападната от тежко болен пациент на 37 години с бъбречна непълнота, съобщи Д-р Антоанета Николова от 18-та поликлиника.

Искаше да го приготвя за трансплантация на бъбрек. Обясних му, че не мога да направя това, а в страната има профилирани структури, които дават отговор за това – Агенцията за трансплантациите, съобщи доктор Николова.

Мъжът декларирал: "Няма да ме разиграваш, ще би трябвало да намериш къде да ме намериш в болница ". Напсува ме най-вулгарно, сестрата му направи забележка, при което той стартира да вика: "Ще ви убия, ще ви утрепя ". Казах му да не се държи нападателно, тъй като ще извикам полиция. Тогава той мазета телефона от ръката ми, бутна ме и стартира да нанася удари в региона на главата и лицето, сподели още лекарката.

Д-р Николова изясни, че съгласно правилника, колкото и груби да се държи един пациент, няма по какъв начин да му бъде отказано лекуване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР