Пациент, поставен под карантина заради съмнения за коронавирус, показа лошите

...
Пациент, поставен под карантина заради съмнения за коронавирус, показа лошите
Коментари Харесай

Пациент под карантина снима лошите условия в болница в Бяла Слатина

Пациент, подложен под карантина поради подозрения за ковид, сподели неприятните условия в болничното заведение в Бяла Слатина.

Във видео, оповестено във "Фейсбук ", мъжът недоволства и поради изолацията, в която е подложен поради болестта. Клипът е изработен от болнична стая на Инфекциозното поделение на болничното заведение.

"Приемат ме без никакви признаци - без кашлица, без тресчица, без температури. Тук са лежали такива с хепатит, с най-страшните заболявания и са вкарали един здрав човек, с цел да могат да пишат по вестниците и да има някаква статистика. "Ние имаме подозрения! " Какви подозрения имате? ", възмущава се в обществената мрежа Веселин Искърски.

Той постъпва в отделението в петък вечер, откакто първо отива в Спешния център в Козлодуй поради стомашно неразположение.

По време на прегледа са открити световъртеж и температура, а скорошните му пътувания до Дания и Брюксел са спомагателното съображение за настаняването му.

Мъжът се възмущава и от храната и изискванията в отделението. Пациентът отхвърли спомагателни мнения по случая.

Пробите за ковид на мъжа станаха ясни в късния следобяд през днешния ден – те са негативни.

По разпореждане на здравното министерство Регионалната здравна ревизия ще извърши цялостна инспекция на здравното обслужване в отделението.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР