Пациент от столична болница нападна лекуващите го лекари и медицински

...
Пациент от столична болница нападна лекуващите го лекари и медицински
Коментари Харесай

Бивш полицай нападна лекари и сестри в столична болница, не му давали да пуши

Пациент от столична болница атакува лекуващите го лекари и медицински сестри. Сигналът за нападението е подаден от личния състав на болничното заведение. Инцидентът е станал към 4 часа тази заран в болница „ Св. Анна “, когато в Клиниката по хирургия е бил извикан доктор от Клиниката по анестезиология и интензивно лекуване, с цел да направи консултация поради лекуване на тежко болен пациент.

По това време различен пациент, признат за планова интервенция, показал експанзия против личния състав в коридора на Първо поделение на Клиниката по хирургия. Той почнал да удря, души и наскърбява дежурните лекари и сестри, размахвал белезници и заплашвал с арест, оплакаха се от лечебното заведение. Две от сестрите са по-сериозно потърпевши, всички останали са в потрес.

Агресивният пациент, за който по-късно бе открито, че е някогашен служител на реда, даже съумял да счупи вратата на клиниката. Нападението, обаче, не е снимано от камерите на болничното заведение, тъй като мъжът поставил върху камерите гумени ръкавици.  След изстъплението си, той избягал и бе разгласен за общодържавно търсене. Малко по-късно през днешния ден обаче, мъжът бе арестуван откакто по обед самичък се появи пред болничното заведение. Той е на 50 години и се споделя Здравко Инджов, заяви Нова телевизия.  Инджов призна пред тв камерите, че е някогашен служител на реда, само че отхвърля да е посягал на медицинския личен състав. Според него една от тях се е свила сама в ъгъл на стаята, без той да я е удрял. Обясни също по този начин, че сестрите не му давали да пуши в отделението.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР